Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Cerita di wayang,

Salam. Hihi, aku teringat kisah gatal-2 aku dalam wayang. K biar aku cerita sampai habis k? Time tu, papa call aku. Benda ni dah lama sangat, aku pun tak ingat.

Papa : Kakak, let's movie

Aku : Where?

Papa : OU!

Aku : K, jum

Papa : Sat lagi papa ambik k, ajak adik

Aku : K pa.



And then sampai OU, kita beli ticket. Haha, nak tahu tak kitorang tengok movie apa?

Ha, cerita ni



THE CORPSE BRIDE


Cerita je budak-2 bro, lepas kau tengok best plak cerita ni.

And then time tu aku tengok mula-2 okay lagi, then tetiba aku rasa tak selesa. Aku punya tangan rasa gatal sangat-2. Aku pergilah tandas. Lepas tu, nak tahu tak, haihh.

Time tuh tangan aku PENUH sangat dengan gegata. Aku tak ingat aku makan apa before tu tapi memang GATAL gilaaaaa weh. Sampai dalam wayang aku nak tengok pun tak selesa. Huwaaa, balik tu masa masuk kereta, aku terus peluk papa sambil nangis.

Papa tanya kenapa and then aku tunjuk tangan aku, haha, dia tergelak then terus vrrrooommm ke klinik. Haha, kuangjaq sempat pulak dia gelakkan aku. Haha

Tulah kenangan aku time dalam wayang yang aku takleh lupa. Haihh. And ada satu lagi yang aku TERSANGATLAH takleh lupa time dalam wayang.

Haha, aku, Aira and Amir tak silap tengok wayang, then time nak pergi tandas tu, AKU TAKLEH CARI PINTU DEKAT MANA. Haha, aku meraba-2, rasa pelik, tolak bukan dinding. Haha, takleh belah kot time tu. Sumpah aku letak tangan aku ke depan raba benda tu bukan pintu, aku tolak tak dapat. Aku dah malu gila.

Haha, dah dapat pintu aku tolak gelak berguling*tipu atas lantai tu. Hahahaha. Adeh, banyak benda nak cakap.

Actually sebenarnya aku rindu nak tengok wayang ni. Haha