Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Bumper besar,

Bumper? Apa tu? Aipp, bukan bumper jalan, bumper bontot. Haha.

Bercakap pasal bontot an, siapa takde? Hahaha

Takdelah tadi on the way aku ke perjumpaan OM, ada geng-2 siswa.

Kebetulan time tu, aku tengah berborak dengan Zur;

Aku : Zur, kenal tak Najwa Latif?

Zur : ....*tak sempat nak jawab*

Geng-2 siswa : Kenal-2, yang pakai baju hitam tu, yang bumper besar tu.

Aisehh, haha. Kalau ye bontot aku besar kenapa bang? Tak puas hati? Bontot aku kecik besar, aku tak kacau mak kau berak punnn.

Bontot aku kecik besar, aku tak kacau bapak kau punya kereta pun.

Bontot aku kecik besar aku tak kacau kau makan pun.

Haha, kalaulah badan aku macam gajah, dah lama aku himpap kau dengan bontot kesayangan kau ni.

Haha, masalahnya badan aku tak macam gajah. And aku pulak takleh tak puas hati, sebab bontot aku memang besar. Hahaha, lawak doh kau ni.

Takde, kalau kau nak kenal dengan aku, cakap je *perasan jap*, hihi, janganlah kutuk bontot aku, kesian tau dia.

Hihi, pape pun, fuck off! :D