Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Berukband aku dah bosan dengan aku :(

Pukul 7 lebih tadi hujan lebat. And then aku nak buat assignment, but biasanya aku akan bukak internet dululah.

Macam biasa aku connect berukband aku, and then macam biasalah jugak internet teramatlah LEMBAB!
And aku decide nak tukar dengan roommate aku berukband kami. Dia pakai maxis, aku pakai celcom.

Haha, taktahu apa yang ajaib internet masing-2 laju lepas kami tukar berukband kami. Haha, aku dan dia sendiri gelak berguling lepas tengok benda ni.

Kehkeh, apa pun kitaorng decide, pagi berukband kami pakai diri sendiri punya, malam baru kami BERTUKAR. HIKHIK :P