Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Amal ♥

Kita rindu awak ni, jum makan Mc'D nak? Awak belanja k?

Haha, masa-2 first-2 aku kenal budak ni, time bila eh wak?

Haha, time dekat Restaurant Al- Fariz Maju dekat Kelana Jaya, time tu aku suruh dia bakarkan rokok aku. Haha, dah dia bakar, boleh hisap sepam dua kankankankan?

Haha. Nakal ♥

And then start dari tu kita makin lama makin rapat :D Aww, haha. Time puasa pi bazar sama-2. Kadang-2, time aku tuition or nak lepak, dia ambik kan. And pernah satu hari, aku cabar dia belikan Mc'D

And aku betul-2 tak sangka yang dia sanggup rempit dekat rumah aku hantar Mc'D walaupun time tu dia tengah kering sangat-2 :')

Kesian awak kan sayang? Hihi. Takpe, lepas ni kita taknak lukakan hati awak dah. Kita jaga awak, awak jaga kita k sayang? I ♥ you :)