Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


15.07, cepatlah datang,

Hari Jumaat, cepatlah datang. Please? Please? Please?

Kita tak sabar nak balik KL ni. Jumpa mama, nak balik kampung, nak main dengan baby, nak lepak sampai pagi.

Huwaa, rindu nak round-2 KL sampai Subuh. Haha, solat(tidur) dalam kereta dengan cousin and dengan kawan.

Aisehh, rindu nak makan sambal goreng nenek, ketam masak lemak and udang sambal mama.

Sedapp, rindu nak masak dengan mama. Rindu nak order dominoes pizza pastu makan sama-2.

Kehkeh, pastu nak pergi mana lagi eh?

Haaa, nak tengok wayang. Dah TERAMATlah lama atak tengok wayang. Huwaaa, kesian kita kan? Dah lama tak wayang :(

Bila text kawan, diaorang pulak cakap diaorng tengah tengok wayang. Haish faraha, takpetakpe.

Hihi, nanti balik boleh tengok wayang. Kehkeh, nak tengok banyak cerita. And then nak main bowling lagi. Hihi bestnya, tak sabar nak buat SEMUA tu ;D

Kehkeh, dahlah. Penat nak cerita satu persatu. Makin rindu aku dibuatnya, hikhik.

I miss all of the things that I left behind to further my studies here. I am not regretting for what I have decided, but I miss all of it too much. It's a thing and a memorable that can't never be replaced :')