Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Terima Kasih,

Mama, thanks tau. Sebab buat akak happy. Bila kita berjauhan, baru kakak tahu, betapa sayangnya akak dekat mama. Bukan nak kata before ni akak tak sayang, akak sayang, cuma akak tak tunjuk kan? Sekarang, im so far from you, and i really miss you.

Akak sayang mama sangat-sangat. Haha, mama selalu buat lawak bila akak call mama. Saja taknak bagi akak sedih kan? :')

Macam tadi, aku cerita pasal specs aku kena tangguh, hari selasa baru dapat, aku call dia ;

Aku : *merengek* Mama, specs akak hari selasa baru dapat, contact lens tinggal 2, 12 jam je tahan, takkan satu hari nak pakai satu. Mamama

Mama : Alah, nak buat macam mana, bertahan je laa

Aku : *merengek* Alah, mana boleh akak .....

*mama aku potong

Mama : Mama nak kencing, tak tahan, call balik bye!


Hahahahaha, bodoh gila, haha. Tergelak gila aku lepas dia letak. Mamamamamma, i love you so much laaa.

Then dia call aku, tanya pasal dominoes. Aku dah geram, sebab aku takde untuk makan dominoes bersama mama :'(

Then mama kata 'Akak kan balik, kita makan sampai buncit.'

Mamamama :'D Akak sayang mama sangat-sangat ni. Rindunyaaaaaaaaaaaaaa.

Then boleh plak time aku tengah tulis post ni, dia call. AKU ANGKAT ;

Akak : Yes mama?

Mama : Sorry, tekan salah number plak. Hahahaha

Akak : *tergelak kuat* Rindu cakap rindu

Mama : Perasan, kay bye.


Hahahahaha! Weh, aku tak sabar siod nak balik jumaat ni. Sumpah tak sabar.

I ♥ you so much mama!!!