Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Rasa macam nak kutuk orang harini,



Haha, memang aku terasa nak kutuk SESIAPA ynag buat taik dengan akuharini. Walaupun taktahu siapa.

First : HA engkau. Yes engkaulah, yang pandang belakang buatpe? Dah ah gatal dengan laki, depan laki nak nak selak-selak kain. Kau ingat ni kampung ke nak jalan angkat kain? Dasar minah kampung, takyah bajet budak KL ah.

Second : Kau lah, tengok sini. AKu tegur elok-elok cuba balas elok-elok. Kalau kau excited nak tegur orang tu, tapi orang tu selenge dengan kau, kau panas tak? Tipu ah tak panas

Third : Aku nak bluetooth gambar dekat kau, kau padam gambar tu. Mana kata-kata kau, 'aku takkan padam selagi kau tak ambik gambar ni' FUCKYOU!

Fourth : Benci dengan perangai lurus bendul kau. Pura-pura! Hipokrit! Gelak dah macam apa? Suara dah macam apa? WTF man? Kau ingat orang suka ke lagak gaya makcik kau tu?

Fifth : Aku tahu kau jenis cakap lepas. Tapi takkan dengan lecturer pun macam tu? Kau tak perasan ke airmuka dia berubah bodoh? Kau memang gedik, tapi gedik kau tak bagiorang sakit. Tu sebab aku suka pasalkau, tapi masalh mulut kau ni. Macam sial

DAH FARAH CUKUP!

Pergh, ampunkan aku Ya ALLAH