Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Awak, dengar tau

Walau macam mana pun kau kutuk aku, walau macam mana pun kau benci aku. Aku takkan pernah lupakan kau.

Aku takkan berhenti untuk cari kau sampai aku JUMPA kau. Dan aku dah jumpa kau. Aku tak pernah bosan membaca entri kau yang bermacam jenis tuu, dan ada sikit yang kutuk aku en.

Entah kenapa, aku tak bosan baca semua tu dan aku tak pernah bosan terhadap kau.
Aku masih lagi menangis pasal kau, dan aku masih lagi menangis untuk satu entri yang kau pernah buat untuk aku. Izinkan aku, bagi link entri tersebut.

*http://speakaphora.blogspot.com/2011/01/entri-yang-sangat-jiwang.html

Minta maaf jika kau tak suka. Aku just nak jujur, izinkan aku terus update pasal kau ye. Jangan marah tau. Minta maaf sangat-sangat, kau buat taktahu je. Anggap aku tak pernah ada atau aku tak pernah pun ceroboh blog kau. Tautau. Terimakasih :)