Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Rindu,

Siapa tak pernah merindui seseorang? Angkat tangan, aku cepuk kang.

Memang nak kena penyepak aku aa.

Ngeee, aku tengah rindu someone. Aku taktahu siapa. Ngeee, aku selalu macam ni. Sakit hati ni, takmau baik-baik. Kape? Haihh, pelik dengan surrounding hidup aku sekarang.

Lonely, tapi ada roomate. Penyeri harii :)
Kawan-kawan, selalu teman, tapi malam-malam, mesti sunyi. Teringat, kenapa?

Taktahu, mungkin sebab rindu. Haihh, elakkanlah perasaan ini Ya Allah, jangan biarkan benda ni menguasai emosi aku. Aku dah mula dah ni, nak berjiwang.

Hahaha, mujur aku ada laptop ni, menemani aku lagi. Mujur aku ada kawan yang baik hati sudi pinjamkan broadband dia dekat aku. Haihh, baik betul orang-orang dekat sini.

Aku rindu family, kawan aku, Sushi King, dan macam-macam lagi.

Ya Allah, busykanlah hari aku dengan assignment-assignment, kuliah-kulia yang pack, agar tidak ada masa untuk aku fikirkan perkara bodoh ini. Aku yang memikirnnya, sedangkan dia, langsung buat taktahu. Cis