Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Bingung

Sebenarnya aku sendiri taktahu apa yang kau rasa terhadap aku selama ni, dari dulu hingga sekarang.

Seriously, i don't know. Aku jujur eh, satu perkara je. Aku selalu update pasal kau, walau macam mana sekali pun aku akan terus update pasal kau.

* 'Lock' N Roll
*suicidesavior
*Lagi satu apa tah blog kau.


Aku mintak maaf, aku memang stalker kau number 1. Tu memang kau patut tahu.

Tapi dalam masa yang sama aku terkejut jugak kau text aku, thanks aa weh. Terima kasih sangat2 sebab sudi text aku lagi. Sorry, number celcom aku memang berzaman dah aku tak topup.

Aku memang sengaja tak topup, aku takut tangan aku automatic terdial number kau.

Boleh aku tanya satu benda?

Can we start this all over again?
Can we start this like we have never met before?

:')