Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Tatkala hati sedih,

Haha, apa kena dengan title post ni pun aku taktahu aa.

Kauorang en bila kauorang sedih, apa kauorang buat haa?

Aku tak ada aa kata hidup aku ni terlalu sedih enn, mendung je takde pelangi, tapi bila perasaan sedih tu datang, dia terus shoot aku kaw-kaw punya.


Bila dah shoot tu, hmm, mulalah bagi effect macam-macam. Haihh.

Kenapa aa aku sesorang sekarang, papa takde, kawan baik tak berapa nak ingat, byf pun takde.

Ribut ribut.

Aku taktahu kenapa dengan aku semenjak dua menjak ni, bila tengok orang happy je sedih, nak marah.

*Orang lain nak bercinta pun tak senang dah kau tak puas hati je farah ohh farahh

Entah aa weh. Serious terlalu susah untuk perkatakan apa yang hati ingin perkatakan.

Wehhhhhhhhhhhhhhh! TAKRETINAKCAKAPMACAMMANA! HAIH! -.-