Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Serabut

Bonanza sushi bonanza sushi. Serabut sangat-sangat. Macam-macam ragam customer, tapi ada gak yang okay. Harini aku masuk kerja Satu setengah jam lagi awal dari waktu shift aku sebab ada budak tak datang. Machekini betui.

Aku pun macam takde mood je nak kerja harini. Nak tuttt kot. Fefaham jela, perempuan kan? Haha.

Aku taktahulah. Ada benda yang nak diluahkan, tapi susah nak perkatakan apa yang dirasa oleh hati ni. Terlalu banyak, aku rasa satu persatu kalau aku tulis apa yang aku rasa tak cukup ruang ni. Haha. Aku cuma nak cakap, terlalu banyak yang aku hendak suarakan, tetapi, lagi sekali terlalu susah untuk perkatakan apa yang dirasa oleh hati.