Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


OFFDAY

Harini aku offday, huh, memang lega kot rasanya. Aku tidur jee. Malam tadi tidur pukul 12 lebih leps tengok cerita Jackie Chan, then tidur. Pagi tadi kena bangun pagi pulak. Kata offday tapi kena bangun pagi. Haihh, jaga tokwan akulah. Apa lagi, sampai rumah tokwan terus ambik bantal tidur.

Sampai terkeluar-keluar air liur aku, aku lap balik. Berapa kalilah jugak aku terjaga untuk lap air liur aku. Haha, penat sangat agaknya. Esuk nasib baik shift middle, masuk pukul 12. Tapi hari sabtu ahad meamng terseksa la aku, asyik closing je. Hmm, penat. Tapi nak buat macam mana, aku yang nak. Haha, duk rumah bosan. Pastu merungut, tu jelah kerja aku.

Aku rindu sekolah
Aku rindu 5Cekal
Aku rindu Nursyahirah Bt. Sukiman
Aku rindu classmates aku
Aku rindu colleagues aku dekat NL Vision Sdn Bhd

Huwaaa, kenapa takleh patah balik masa? Aku nak ubah semuanyaa :')

Takpelah, lupakan, tadi berwalltowall dengan Lyn Marzuki, hee. Outing dengan dia 2nd May ni. Tak sabar :P

Kena mintak Ms Lily cuti awal-awal, kang mengamuk pulek singa tu. Haha. And satu benda lagi, kalau kauorang nak tahu, perfume aku dah banyakk :D

Enchanteur Paris perfume tu dah complete tetiga warna tu. Pink, Kuning and Purple! Haha, Flora by Gucci dah habis. Attraction by Designer juga sudah. Amor-amor, apple blossom and deep red jga sudah. Tinggal floresecnt, and enchanteur ni je. Haha, syok kumpul banyak-banyak letak dekat bilik. Cuba kauorang buat. Lupa juga dua botol Escada aku pun dah habis. Haha, aku memang gila perfume!


*Tetiga ni aku dah ada


Gaji ni aku nak beli Gucci punya lagi. Wangi sangat-sangat :)

*Kalau kauorang nak tahu, kumpul perfume ni salah satu hobilah :)