Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Mp3

Aku harini off day. Asyik chat je dengan Sir Asree, manager Sushi King outlet Midvalley. Haha, lawak je dia ni.

Erm, semalam time aku balik kerja, aku mandi, aku pakai baju, aku duduk, bukak com. Tetiba je, ada mp3 sebelah aku. Hahaha, aku terkejut aa, aku tanya adik,

Aku : Adik, ni siapa punya?

Adik : Lah, kau punya aa. Papa belikan, untuk kau, aku and kak zura

Aku : Apesal tetiba baik? Ce cite ce cite? Haha, kau biar betul dik?

Adik : Kau nak ke taknak, bila takde merungut, orang dah belikan ni

Aku : *erk* Ye aa ye aaaaa


Thanks tau pa, tak sangka papa boleh gak belikan kakak hadiah, walaupun mp3 en and walaupun birthday kakak lambat lagi dan walaupun, ehmm, maleh nak cerita. Haha :')

Lepas tu aku terus download software Bearshare, then download lagu, yang penting, lagu A7X dululaa. Kan kan kan? Ngee :)

Then tadi tetiba mama ajak aku buat kad atm, untuk aku. Aku siap, ambik adik then lupa satu benda, BUKU BANK! Num account sendiri mana aku ingat bhai, terpaksa aa balik rumah tokwan. Then perut aku lapar, aku sms untiena, time tu dia kat dapur, pastu aku text dia 'Untiena ku sayang, belanja mcd', then aku send, aku terus jerit, 'UNTIENAA, PHONEEE!' Hahaa, dia pergi ambik phone dia, then phone aku vibrate, 'mengada, orderla' Hehehe, terus ambik phone order.

Hmm, harini aku asyik makan je. Huwaa, cepat aa kerja, boleh exercise, aku nak kurus :D