Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Haha

*Psst, jangan ambik entri orang lain untuk jadi modal entri kau. Nampak sangat kau takde idea laaa



Bukannya aku tujukan benda tu untuk kau, yes, tuntutan agama tu penting. Hormat orang tua, so? Apa yang kau cakap tu semua dah LEPAS! Oh yeah, tak percaya, meh hadap sendiri, meh tanya mak aku sendiri.

Seburuk-buruk latar belakang hidup aku, kau siapa nak comment tak tentu pasal? Dan agama tu takkan lari dari aku.

Aku tahu. DOSA AKU! Faham? Biar aku yang tanggung, yang kau pulak takyah nak tambah dosa kau.

Aku tahu aku buruk, dah. Jangan cakap pasal aku aaaa. Mencacatkan blog kau aaa. Nanti takde siapa pandang.