Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


:'(

Aku rindu kot kawan-kawan aku. Semua makin busy je. Busy-busy pun janganlah lupa aku. First-first keluar sekolah je barulah nak text ke apalah, cakap rindulah, apalah. Hmm, lepas tu?

*Kauorang jalankan hidup kauorang masing-masing. Tak ingat pun kawan-kawan dekat belakang.


Mana aku tk terasa bhai. Takkan tiap kali nak aku je tegur dulu, tiap kali aku yang text dulu, aku yang kena tanya dulu. Takpelah, aku just nak tengok je sampai bila kauorang macam. Even bestfriend aku pun buat aku macam. Nak kena tunggu aku jugak.

*ILOVEYOUGUYSANDIMISSYOUGUYSSOMUCH! Kauorang tahu tak yang aku perlukan kauorang sangat-sangat ni? :'(