Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Bila bosan

Bila aku dah bosan tahap karma, macam-macam aku buat. Haha, and harini, for the whole day aku asyik skype-ing je. Dengann hadie, aishah, rabiah and anepp. Hadie and Anepp aku tak ambik gambar, haha. Aishah dengan rabiah je, tu pun baru teringat nak ambik gambar dengan diaorang. Haha



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Haha, dahlah aku takde mic, dengar je dua ekor beruk ni bercakap. Kesian akuu. Pape pun, thanks teman aku today. Sayang kauorang dua ketat-ketat!