Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


PRIHATINLAH SIKIT!

*Ini adalah entri kedua aku untuk harini. Gila agaknya. Haha

Apa-apa pun, sebelum aku nak ke pasar malam tadi, marissa IM aku, bagi aku satu link blog. Mak aii. Masih ada jugak kan?
Hey makhluk sekalian alam! Blog adalah untuk bisnes, luahan hati dan ekspresi diri, suka-suka, promotion dan banyak lagi. Bukan untuk kutuk orang, hina orang, letak gambar orang tu kau caci bagai.
Satu je aku nak tanya, kau dok cakap banyak-banyak, hembus kuat-kuat, engkau tu bagus sangat ke? Takat nak bajet perfect dekat SMK Sri Permata, tak payahlah. Jangan jadi budak lifeless lahh. Nak bajet-bajet pergi jauh-jauh, tak payah sekolah dekat situ. Sekolah ni bukan satu tempat nak kejar populariti okay? Ataupun nak gah sangat diri kau siapa. Takat budak-budak sekolah ni, apalah sangat. Aku bukan nak bangga sebab aku dah habis sekolah ke apa, ni semua experience aku. And bukan aku sorang, budak-budak lain jugak weh.

Kalau kau fikir kau dah senior ke apa, jangan besar kepalalah. Aku bukan nak masuk campur dalam hal ni, and kau nak kutuk aku bagai dalam blog kau pun aku tak heran. Aku cuma menyampah, dan tertanya-tanya, apa kurangnya hidup kau ni sampai kau buat macam tu? Ke kau jealous tahap gaban dengan orang-orang yang kau dok kutuk-kutuk tu? Entahlah.
Jangan nak cakap banyak-banyaklah. Tu je aku nak pesan. And one more, please wake up motherfucker!

Peace :P