Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Outstation

Lama tak update blog. Aku pun susah nak cari masa untuk aku online. Sekarang, aku follow office aku punya roadtrip dekat Taiping. Hehe. Best :)

Best pun, aku still rindu family aku. Jauh dimata dekat dihati. Rindunyaa. Aku sekarang tengah plan a head untuk future akulah kononnya. Haha. Sibuk berdebat tentang financial, sibuk mengatur langkah yang tak berapa nak betul, sibuk tu dan sibuk ini. Haha.

Aku boring sekarang. tapi dengan kerja ni, bosan aku hilang :) Aku dapat jumpa pelbagai jenis orang, aku dapat kenal pelbagai ragam manusia selama ni, aku dapat bau hati manusia yang busuk sebusuk bangkai. Tapi takdelah semua, aku cuma dapat lihat dari air muka jelah. Bukan nak klata diri aku hebat, tapi aku tahu.

Bye :)