Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Terima Kasih

Pada ketika itu, terdetik hati aku nak online guna phone pagi aku nak pergi kerja minggu lepas. Tengok-tengok ada 2 message. Hati aku cakap 'yeay yeay!'
Haha. Sekali betullah, si dia message. Haha. First dia kata itu dan ini, then satu lagi message dia bagi aku link entri dia yang jiwang ituu. Baru hari ni aku baca.

Haha. Sumpah lawak. Malam lepas aku dapat message dia tu, aku text dia. Aku cakap tak perlulah malu dan berbagai. Then bersambunglah kita bermain sms sampai keesokkan harinya kita bersatu balik. Haha. 27/1/2011, 8.26 malam. Time aku tengah tunggu bas. Haha.

Sejujurnyalah aku cakap, aku takkan dapat punya ganti tempat kau. Selama aku bersama kau, macam-macam aku belajar. Aku takkan dapat lupa kau kecuali aku dah suka dan sayang orang lain. Aku takkan pernah dapat padam semuanya.

Terima kasih untuk entri yang awak buat sayang. I really really appreciate it. Jaga saya elok-elok ye. Pesanan dari kecik:jangan buat hal lagi, aku tak sabar makan nasi minyak korang.'

Ehem ehem, thanks again love ;)