Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Hati lega penat tak hilang

Lama dah aku tak update blog aku ni. Rindu gila doh. Kalau update pakai phone tak syok. Nampak pun macam tak nampak.

Buat masa sekarang, aku bekerja di Wisma Central Jalan Ampang, bersebelahan dengan KLCC tuuu. Haha. Kerja dia penat jugaklah. Cthnya macam aku, aku jual stok dominoes. So kalau siapa2 yang nampak aku, aku tanya 'Kak dah dapat delivery menu dan special offer dari dominoes pizza' JANGAN MENCECET LARI. Aku tembak nanti. Kerja ni kena jaga attitude. Macam semalam, aku bertugas dekat area Maluri KL. Dekat Cheras tu. Ya Allah manusia-manusia memang kereklah gua cakap. Lagi-lagi bangsa yang makan babi ni. Sumpah doh. Semalam Abg Al nampak aku dah moody semacam dia suruh aku maintain mood ceria happy dan excited. Dah kerek nak maintain macam mana dol. Aduuuuuhhh. Panas sial dengan orang-orang Cheras ni.

HAHA, aku cuma bg masa setahun je utk kerja ni. Tak lebih dari itu. Aku tak pandang pada kepenatan kerja ini, cuma peluang keemasan yang aku dapat nekerja seperti ini. Aku harap mental aku cukup kuat utk menghadapi segala kesusahan dari kerja ni. Haha. Semalam aku shopping dengan kecik di Batu 5 Gomabak, dan Time Square. Balik pukul 11 lebih doh. Haha. Sorry ma, harini kita nak sambung shopping. Hee. Kalau kira secara kasar duit aku dah habis hampir 300++. Haihh. Sekarang tinggal 100 lebih je. Harap2 cukup :).

BTW, IMISSYOUSOMUCH BLOGGY :)