Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Cuba tengok dalam-dalam

When you looks inside a girls heart, you'll see the struggle it takes to get through all the crap i her lie. You'll see all the lies, the bullshit and the time she wished she was dead. But most of all you'll see how hard it was to let go the asshole who acted like he actually fucking cared -.-
And it's true.

Buat ysrzlkrnn, jika kau tengah membaca, DENGAR!I mean BACA! Aku ingat lagi kau pernah cakap yang kau cinta aku bukan dari ungkapan sahaja, but the whole you. But once, sekali pun aku tak pernah rasa dihargai sejak dari tu. Aku taktahu lah apa aku rasa dekat kau sekarang. Aku rasa kau lebih layak untuk orang lain, aku rasa kau DAH pun jumpa perempuan lain, yang baik, cantik, tak macam aku. Kasar, tka hormat orang tua, dan sewaktu dengannya. Tapi aku nak kau tahu, aku cinta kau bukan dari segi ungkapan juga, tapi hati. Hati aku ikhlas untuk mencintai kau. Aku cakap macam ni pun sebab diri kau yang sekarang ni, bukan macam dulu. Memang cakap kaulah perangai berubah mengikut umur, tapi bukannya orang tahu apa kita cakap, apa yang kita manja-manja, lainlan kalau kau sendiri bocorkan. Memang taklah. Takpekan kalau kau jadi budak-budak yang dulu untuk aku, orang taktahu pun. Hmm, aku malas nak cakap lebih-lebih, kau yag tua, kau yang tahu segalanya. Aku takde hak nk condemn, aku cuma berkata. Anggaplah kata-kata dari budak tak matanng. Iloveyou. You don't know how much I love you. I hope you've love me by the way I love you. I really hope for that, tapi aku tahu, aku taklehlah nak paksakan.
MABZ, janganlah paksa. Bolehkan? Semua aku dah beritahu kau, SEMUA!
Sejak satu peristiwa dekat Perak tu, kau dah ubah semua. Kehendak hati aku, kemahuan diri aku. Semualah. Semoga kita ketemu lagi ye ZZ? :)

*Walau apa punn, aku cuma berharap yang terbaik untuk aku, jasad aku, dan hidup aku.
Mana arah tuju aku, kau tak perlu tahu. Kenapa aku terluka? Biarkan. Jangan sibuk. AKu tak mahu kauorang berdua bertiga berempat. Tak mahu. Cuba biar aku sorang kali ni boleh kan? Menyesal aku tngk profile kau tadi babi!