Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


aqilahahmadsabri

Budak ni kan, selalu bikin airmata gua gugur. Haha. Pujilah page i dulu sayangg, penat tahu i buat, i edit. Hee.

I memang nak pertahankan relationship kami. I tak rasa yang dia tu hak i dah sayang. Because dia dah beritahu i, yang dia dah lepaskan hubungan ni, untuk MABZ, tapi sayang, rindu dan cinta belum terlepas lagi rasanya kata dia. I dont't know how to saylah sayang. I don't know how to explain to you. Susah nak cakap kalau tak face to face. Ermm, memang banyak kenangan kami. TERAMAT banyak. Yes, it's hard for me to forget all those things yang penah i lalui dengan dia. Tapi kadang-kadang, kita kena buat something yang kita tak suka buatkan? Tulah di panggil ujian. Tulah yang diturun Allah. Kalau macam-macam petanda yang i dah dapat, petunjuk yang i terima, yang menyakitkan hati i, apa semua tu? I mean, what do you expect me to do babe? What? I penat nak nangis. And i taktahu kenapa i selalu pilih jalan yang menyakitkan hati i. I chat dengan ex dia, dia kata someone ni pernah kata kat dia yang lock memang banyak kawan perempuan, tapi tu langsung tak menyedapkan i. Then baru-baru ni, tangan i gatal nak bukak profile dia ada hamba Allah cakap takde credit nak reply text dia.

Kalau dia ada credit, kenapa dia lebih memilih untuk text hamba Allah tu dari i. Kecik hati gua babe, badan je besar. Tapi i sorok je. I tak dapat nak lepas sangat. Minggu depan dia datang you. I taktahu macam mana nak hadap ni. Haha. But at the same time, hati i still nak dia datang, i nak peluk dia ketat ketat doh you. Itu yang i rasa sekarang. Haha. Hmm, i'll try too discuss with him about all this things, kalau 'goodbyes' yang dapat buat dia happy, then what can i do. What can i do? Haha. I really really miss him. Haha.

Thanks eh sayang, sebab sudi jadikan nama i as your title. Bangga au. Haha. Thanks babe :)