Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


5C sentiasa dihati

Yes. Finally aku dapat jugak update blog. Aku nak cerita banyak tapi masa dan duit tidak mencukupi. Haha.

Bermulalah al-kisah seorang mamat yang digelar Asvin Vin menjemput semua gerangan putera dan puteri dari kelas 5C hadir ke party bbg anjuran geng bogel pada malam selepas tamat peperangan kami. Haha. Aku pun sebenarnya malas nak pergi, tapi disebabkan itu kali terakhir pertemuan kami, aku pun decide nak pergilah. Sampai sana hujan bapak ah, mengalahkan ribut. Tak dapat bbq pada mulanya. Last-last, hujan sidang kami pun buatlah apa yang dirancang.
Aku sampai sana WNS yang menawan dah ada, geng bogel dan satu lagi sape tah aku tak ingat. Haha. Then syud, iman dan cupika pun ada, kevin, dan lain-lainlah.

Kalau kauorang nak tahu, i really really appreciate you guys for inviting me. Aku taknak ada gaduh-gaduh lagi, hope kita kawan sampai bila-bilalah. Aku tak pernah benci geng bogel, aku dah lama maafkan kauorang actually, sebab kauorang penyeri hari aku. Haha. Bila dekat sekolah, siapa lagi boleh buat lawak dekat satu kelas selain kauorang, walaupun lawak kauorang agak pedas, tapi lawak kauorang tu tetap orang lain ingat. Haha. Aku jujur doh, mulut je berkata benci, tapi hati tidak. Geng bogel sentiasa dihatilah. Lepas ni takde dah jumpa-jumpa, kalau ada pun event 5C jelah kan? Aku harap kauorang tak pernah lupa 5C doh. Kita dah sama-sama bersusah payah, bersenang-lenang bersama-sama. Dah dua tahun, bagi aku tigalah because some of you dari 3C, bgi siapa yang ingatlah. Aku menangis doh bila fikir apsal kauorang. Maybe kauorang akan lupa aku. Tapi aku takkan lupa kauorang.

Khas untuk geng 5C; Although old days never come back, and the best friends depart, all of you become one part of my remembrance.

ILOVEYOU :')