Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Semua serba tak kena

Apalah yang aku buat ni? Apalah jalan yang aku pilih ni? Apalah kena dengan aku ni? Haihh.

Aku bukan tak sayang kau, cuma sayang aku terhadap kau belum cukup kuat untuk cinta aku terhadap dia hapus. Gila! Aku tak dapat nak paksa diri aku. Tolonglah. Walaupun aku tahu ada balasan terhadap apa yang aku buat, aku tak snggup nak lukakan hati kau sebab dia. Aku sayang dia :'(
Hish, tak dapek den nak sambung. Aku harap jalan yang aku pilih ni, ada baiknya. Huwaaa, takut sial. Dah, apa yang penting, aku ikut gerak hati aku. Tapi lepas ni kalau dia buat aku macam sampah lagi sekali, aku tak menyesal. Apa yang aku tahu aku tak dapat nak patah balik after what that I've done. Aku penat dengan semua ni. Sumpah penat. Biar aku di caci dan berbagai, asalkan kau puas hati. Aku sayang kau, dan dia. Aku sayang kauorng berdua. Tidak mengapa aku tidak memiliki kauorng berdua, asalkan kauorng berdua bahagia walaupun tanpa aku disisi. Aku tidak kisah. Hati aku dah remuk teruk ni, bagai tiada ubat, tapi aku tahu ada ubatnya, cuma tersorok ubatnya. Selagi aku kuat, dan selagi teman-teman ada sbg benteng, aku okay. Aku okay.

Terbang tinggi si layang-layang,
Tersangkut didahan tangan tak sampai,
Hati terkenang wajah terbayang,
Apakan daya hasrat tak sampai.


*Ya Allah, jangan tinggalkan aku :')