Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Pengganti?

Haha. Apa kena dengan aku ni? Haha, semalam MABZ text pada pukul 7.37, kandungan isi text itu:

'Hmm. Dapat tak dapat tu kita tak kisah. Kita tak paksa. At least kita bagi tau awak. Kita dah lama nak cakap tapi takot awak marah. Hee :). Sudikah awak jadi teman hidup kita Farah?'


Aku dah bersedia, untuk meninggalkan masa lalu, kenangan lalu, dan semuanya. Tiba masa untuk aku melepaskan dia, hati pun lega. Tak sakit dah. Aku harap dapat bahagia bersama si dia ni :) Kacak? Mmg kacak. Aku tak pandang pada rupa, mcam aku cakap, aku hanya pandang pada keikhlasan dia. Aku harap dapat buat dia happy sepanjang kita bersama. Gambar kitaorng belum ada lagi, nanti aku ambik aku letak lahh :)
Anyway, aku hanya mengharapkan yang terbaik untuk kami berdua. Tidak mengapa aku belum sayang dia sepenuh hati aku, lama-lama aku tahu dan yakin aku dapat mencintainya sepenuh hati aku.

P/S: ILOVEYOU MUHAMMAD AKMAL BIN ZOLMAN ♥♥♥

:))