Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Nak kata aku puas? Memang aku puas

Finally. Aku memang nak kau baca blog ni. Aku bukan terikat, tapi aku menyesal, aku tak patut buat benda-benda yang aku buat dengan kau jika aku tahu kesudahan dia mcm gini. Eleh kau, aku text laki lain takde bersayang-sayanglah. Takde tu takde nilah. Aku perlukan kawan-kawan untuk menggantikan tempat kau. Kau nak marah aku fr publishing your picture? Go ahead. Diorang HERAN ke? Diorng KENAL ke? Kau pun malu nak ngaku aku kau punya, diaorng KESAH ke? Aduh kau ni.

Serabut? Kenapa cari aku weh? Tak cukup ke untuk kau sakitkan hati aku ni? Ya Allah, tkde perasaan ke apa kau ni? Hah? Pandai ckap orng hipokrit, kau pernah fikir kau punya hipokrit tak? Pernah? Cukup dngan mengata orng dan fikir kau perfect, cukup! Sedar-sedar diri ye? Kau tak puas hati apa kau jumpa dlm fone aku? Kau ambiklah fone aku. Takyah dayuslah, kalau kau serius dngan hubungan ni, kau dah belikan aku number baru, kau suruh aku pkai fone cikai ke apa ke, kau sruh aku pkai fone kau ke. Takkan aku nak beritahu kau semua? Ha? Aku taktahu kenapa aku still nangis sebab kau. Cukuplah. Gila sial. Pi mampuihlah aku nak buatpe doh. Perubahan Perubahan. Takde ayat lain dah ke? Buat apa aku nak berubah dekat orng yang dah takde pape perasaan kat aku? Kau berubahlah sorang2 weh. PERGILAH LARI! Dah cukup baik aku tak TUNTUT apa-apa dari kau kecuali hutang aku. Kalau kau rasa aku ni busuk sngt untuk kau memperisterikan aku, alright. Aku tahu kau belum fikir smpai ke thap ni, tapi aku dah. Sebab apa? Sebab aku dah buat macam-macam dengan kau. Sebab apa? Sebab aku malu untuk mengaku dekat jodoh aku nanti kalau aku berpisah dengan kau. And nampaknya, it happens again. Aku faham lelaki takkan ada apa-apa effect smpailah diaorng kahwin, tapi perempuan? Dan itu adalah salah satu sebab aku menyesal teramat. Menyesal.

Over? Your wish is my command