Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Berseronok kerana?

Haha, aku berseronok esuk bukan kerana study. Aku tak heranlah kalau study untuk SPM, no hal lah. Cuma aku tension, dan aku ingin melupakan dia. Itu je. Hee. Hati ni kan, walau berharap mana, aku tahu aku takkan dapat dia kembali.

Tapi yang aku tahu, kawan-kawan aku ada di sisi :)

*Tomorrow aku, aira, azeem, amir, ekhsan dan maybe zura akan mandi manda di taman rimba ampang. Hee :)