Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Saya tidak keseorangan

Haha. Kenapa dengan title ini? Takdelah, aku ada follow satu blog BFF aku ni. Dia letak gambar aku, sab dan kecik. Thanks sayang. Yeah, aku dah sedar. Walaupun tidak ada yang mencintai aku, kawan-kawan dan Allah serta keluarga masih ada untuk berkongsi cinta dengan aku :)
Aku sayang semua. Semalam si dia text, memohon maaf, buat apalah. Haih, takut tak sempat katanya. Tak sempat sebelum kau pasang yang lain? Haha. Pape jelaa. Aku dah cukup happy pagi ni, tolonglah jngn bagi aku hilang mood. Aku sayang kawan-kawan serta family aku. Sayang sangat!

*Kita ni, tidak keseorngan, walaupun kehilangan orang yang kita sayang, kita masih ada Dia kan? Allah S.W.T. Dia tak pernah pun tinggalkan kita. Sumpah! So, carilah Dia untuk mendapatkan ketenangan, dan lama kelamaan, ia akan menjadi satu ibadat yang sering kita buat. Aku cakap pasal apa ni? Solat :)



Lesbo yang gila :)



Kakak-kakak yang penyayang dan baik hati :)



Azeem dan Ekhsan penyeri hari :)



Amir yang selalu buat pancreas aku bergetar-getar :)

SEKALI KAU BUAT DIAORNG SEDIH, SERIBU KALI GANDA AKU BUAT KAU MENANGIS. ILOVEYOUALLSOMUCH! <3<3<3