Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Masih ada yang mengambil berat. Terima kasih :)

ble i bace ur post, i rse mcm u patut cakap mcm ni dr awal lgi. yeh, as we know tht u're deeply in love and sanggup berkorban ape sje demi dia kan. sabar ye, walaupun i x bnyk tahu ttg y'all, tp secara kasar i dpt bayangkan mcm mne. sbb i pun pernah rse mcm ni. rse mcm x dihargai lgi. tp perlahan2 i try lupakan ex i, and, now finally & totally i dh lupakan dia. u sbr je k. korng settle kan ni sowly k. jgn rushing sgt. i tahu u kuat n tabah nk hadapi ni semua. i kenal u fara. keep it up girl :)

Kata-kata dari Aqilah Ahmad Sabri. Terima kasih sayang. Actually, i dah boleh terima kenyataan KOT. Diri dah tak larat nak berharap, menangis. Penat teramat. Haha. Thanks lah sayang sebab ambil berat. I mengalah pun sebab dah nak SPM. I tak sanggup nak hancurkan result i semata-mata kerana dia. And dengan berkat you dan kawan-kawan, insyaAllah i akan dapat keputusan yang bagus dalam SPM nanti. I juga akan doakan kawan-kawan i.

*Kita ni, bukannya sempurna. Bila tengok orang ni macam perfect gila, tapi ada juga kelemahan dia. TAK mungkin tak ada. Macam aku, aku sedar akan semua kelemahan aku, orang lain pun jugakkan? Sentiasa lah perbetulkan kelemahan ni. Tak elok disimpan lama-lama. Aku pun masih dalam perjalanan untuk membetulkan segala salah dan silap aku. Aku harap yang lain pun sama :')