Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Dugaan

Pendrive tertinggal pula di rumah. Dalam tu dah ada dah post untuk title ini. Tinggal copy paste je. Haiyaa. Tertinggal pulak. Aku hanya akan bercerita secara kasar jelah ye.

Kawan, aku ada, smua ada, aku minta maaf kalau aku ada buat kau tersinggung. Aku dah minta maaf. Harap kau maafkan.

Cinta, aku telah redha jika engkau mahu melepaskan aku. Sudah malu mahu mengaku aku ni kau punya, hipokrit dengan berkata yang engkau tidak langsung berminat, fine. Alhamdullilah

*Apa yang diturunkan, ada hikmahnya kan? Wallahualam aku pun tengah mendalami maksud ayat ini. Tapi kita sebagai umat Islam, tidak patutkan mempersoalkan ujian dari Allah S.W.T :)