Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


Raya hendak menjelma , Puasa meninggalkan kita


Yeah , raya kini menjelma kembali , datang pula setahun sekali . Pelbagai ragam manusia dapat dilihat untuk menyempurnakan raya yang kian datang ini . Begitu lah dengan aku , baju raya , kasut raya , beg dan dompet . Ohh , sakan ? Ye , membazari juga ada . Haihh , tp , entahlah , demi melaepaskan nafsu yang kian lama , apa salahnya . Kan ?
Kampung ? Ohh lecak dan pelbagai , tapi itulah keindahan dan kenikmatan yang puasa akan kita rasa , di bandar , ada ke ? Tak ada kan ? Mercun , main di bandar polis serbu , kampung ? Kau sorok bawah pokok kelapa bakar meriam pun orang tak heran . Haha . Lawak pulak bila teringat time aku kecik kecik dulu .

Bila fikir balik , umur pun makin meningkat , pelajaran makin membuak buak , hoih ! Kemana lah hidup ni akan pergi ? Ya Allah , bimbinglah hamba kejalan yang betul dan sematkanlah dalam diri hamba pegangan agama yang kuat Ya Allah'

Selamat Hari Raya :)
*Entri kali ini , tidak perlulah berjela jela