Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


tak pasti


i dont know what to say , aku tk tahu dia datang untuk apa , aku tk tahu dia kembali untuk apa , aku tk tahu , kata2 rindu dia untuk apa .
haihh , hari ini aku berbuka di rumah untie limah , aku makan kari ayam , tauhu sumbat dan mcm2 lagi , tk terkata kenyangnyaa , tngan aku ynag kena iron ni tk baek2 lagi , aku pun tk pasti kenapa , aku skrng tk sure berat badan aku berapa , haihh , aku nmpk mcm kurus , tp mcm gemok , haihh , aku pun tkthu , hri ni aku sempat ke bazar sekejap je , aku bertolak awal sbb khuatir smpai lmbt ke rumah untie limah , aku khuatir nenek terpaska berbuka dlm keta nty , kesian dia .

haihh , aku mcm da tiada hala tuju , aku akan menduduki peperiksaan yanga maat besar tahun ini , aku tidak tahu sama ada aku dapt lulus atau tidak , aku tkthu kenap Dia turunkan dugaan yang begini seolah2 tidak mahu melihat aku berjaya , tapi hakikatnya , aku yakin , tu bukan niat Dia , 'Ya Allah , bimbinglah aku ke jalan-Mu'