Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


keliru dengan ujian Dia


The real thing is , I can't completly let go of you , i mean , let go of us . All I can say is I love you , and i know you dont even want to hear it. But it makes no sense to pretend that I dont miss you at all . I promise that I'll cry less , but the pain will still be there . The love we shared and gave to each other will always remain in my heart forever. You may not be here with me , but you are always in my heart .

Kenapa ? kenapa nak seksa hati ni ? kenapa ? tak cukup ke u nk seksa i ? kenapa u kembalikan perasaan sayang i kat u ? i tknak terluka

haihh , dunia dunia , segala ini milik Dia , kita siapa untuk menentukan semuanya , hanya Dia yang berhak . segala kesusahan dan kesenangan ditentukan oleh-Nya , apa yang kita boleh buat , hanyalah berdoa , dan meminta yang terbaik untuk kita . moga Dia mendengar dan memakbulkan doa doa kita .

Nenek , im gonna miss you , fara tahu fara dah lama sangat tak jejak kampung , fara mintak maaf ye nek , fara pun tk tahu kenapa dengan fara ni , im sorry , nanti kita main bunga api sama sama lagi eh ? :)