Like A Dream
Hello fellas!

Nurfarahain Haziqah. Dip in Office Management & Technology (UiTM Pahang). Deg in Office System Management (UiTM Puncak Alam).


Entries About


Scream!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   


bayangn menjelma


dia message , dia rindu , aku pun rindu , kenapa ? aku baru sembuh disebabkan kau , kenapa ? haihh , aku rindu kau sayang , aku sayang kau sayang . hmm , mcm2 yang ada kt fkiran ni . hmm lupakan lupakan .
birthday awk makin dekat , wallet tu sy nk bg kat sape wak ? wallet tu saya beli untuk awk . hmm , iloveyou :')
smlm pegy um , best , tngan amir faiz sungguh lembut doh , haha , esok kami date sebentar , sbb aku nk blnja dia mkn kerna haritu dia blnja aku , tk sbarr :)